• Impresszum
    • A test működéséről
    • Mester Károly
    • Nyirokrendszerünk
    • dr. Schulze tanácsai
    • Mogyorósi Dóra
    • Dr. Joel Wallach
    • Dr. Robert O. Young
    • Kevin Trudeau tanácsai
    • Uwe Albrecht – InnerWise
  • Vitamindok
    • Anionok
    • Antioxidánsok
      • Iridoidok
      • Matuzalem
      • Rain-Soul
    • Bélflóra táplálók
      • A joghurt története
    • Ezüst-kolliod
    • Kékjód
    • BIOMER
      • BIOMER Mátrix
    • Flavogard
    • Herbafulvo essencia
    • Legyen bennetek só
    • Orgonit és ORGON harmonizáló
      • Puding próbája az evés….
      • Lábszárfekély kezelése
    • Magnézium
      • Zechstein magnézium
    • Az éltető víz
      • A fiatalító víz
      • A víz titkai
      • Double Helix Water®
      • Élénkített, energetizált víz
      • Határrétegvíz – Aquasaqua
    • Pianto
      • Pianto sztori I.
      • Pianto stori II.
    • Pro-Pre joghurt
    • Zapper
    • Zappikator
    • PowerStrips – Energiatapasz
    • Zeolitok
      • Zeomineral Algeo
    • Zinzino
  • Diagnosztikák
    • Arcdiagnosztika
    • Írisz diagnosztika
    • Kézdiagnosztika
    • Kineziológia
    • Köröm “diagnosztika”
    • Vércseppanalízis
    • Nyelvdiagnózis
    • Vicardio szívanalízis
    • Vizelet diagnózis
    • Rezonancia diagnosztikák
      • Salvia műszeres diagn.
      • SCIO
      • Quantum
      • Voll diagnosztika
  • Megközelítések
    • A böjt tudománya
      • A böjt asztma esetén
      • Neurotikus problémákra
      • Reumatikus panaszoknál
      • Vajon mit tapasztalnak a böjtölők
      • A böjt rákos daganatoknál
    • Anti-koleszterin vakcina
    • Ayurvéda
    • Joalis terápia
      • Joalis készítmények
    • Népi gyógyászat
      • Afrikai gyógynövény
      • Az Arthrosis gyógyítása
      • Erős paprikával a rák ellen!
      • Magas vérnyomás kezelése
      • Nagyanyáink receptjei
      • A torma gyógyhatásai
      • Parasztorvosi vers
    • Reflexológia
      • Csikung gyógyító golyók
    • Kínai gyógyászat – HKO
      • Li Ching Yuen
    • Homeopátia
      • Bach virágterápia
      • Homeográfia
      • Moksa elixír
      • Schüssler sók
        • Schüssler-kúrák
        • Chemtrail-kúra
    • Pszihoszomatikus nézet
    • Testmező, testelme
    • A rák megszüntetése
    • Mágneses biorezonancia
      • Hasnyálmirigy regeneráció
      • Telomer növelés
    • Oxigénterápia
    • Új Germán medicina
    • Ének és a zene
    • Orrmosás, NETI KANCSÓ-val
    • Parazitaelmélet
    • Vegetarianizmus
    • 100 év fölötti kor
  • Gyógynövények
    • Algák
    • Ganoderma
    • Golden Yacca
      • Hatóanyagai és hatásai
    • Noni
    • Fűszernövények
    • Kurkuma
    • Parlagfű
    • A 10 legegészségesebb
    • Mixek
      • Rain – Soul
  • Problémák
    • Amalgán és társai
    • Anyagcsere szindróma
      • GAP-szindróma
    • Antibiotikumok
      • Antibiotikum aranyszabályok
    • Chemtrails
    • Betolakodók
      • Baktériumok
      • Paraziták
      • Vírusok
        • Papilomavírusok
    • Cukorbetegség
    • Dohányzás
    • Cukor
    • Elektroszmog/földsugárzás
    • Élelmiszerek területe
      • A glutén
      • A tej, (laktóz és a kazein)
      • E-számok
      • Transzzsírok
    • Eltitkolt igazságok
      • Csak kemoterápiát ne
      • Ha nincs haszon, nincs…
      • Mammográfia
      • Manipuláció a félelemmel
      • Sugárkezelés és a mellrák
      • Gyógyszer mellékhatások
    • Nehézfémek
    • Manipuláció
    • Mobil kommunikáció
    • Terméketlenség
    • Mikrohullámú sütő
    • Veszélyes kozmetikumok
    • Önmérgezés a bélből
      • Székrekedés
    • Hormonhatású anyagok
      • Az ellopott jövő
    • Rádioaktivitás
    • Stressz és az egészség
    • Védőoltások
      • Deimun aktív
      • HPV oltási szövődmények
  • Letöltések
  • Ajánló
    • 6 perces stresszoldás
    • Beszélgetések
    • Előadások
    • Filmek/Videók
    • Képzés – T.Gy. Akadémia
    • Könyvek
      • A Gyógyító Kód
      • A rák legyőzése
      • Százévesen egészségben
      • Dr. Hulda Clark könyvei
      • Elixír
      • Helyszíni tudósítás a…
      • Gabonaagy
      • Ételben az orvosság
      • Mellékhatás: Halál!
  • Kapcsolat
    • Facebook
    • Adatvédelmi szabályzat


 
Vitamind » Vitamindok » Pro-Pre joghurt

Pro-Pre joghurt

pro-pre-logo

Házi joghurt készítéséhez oltóanyag hozzáadásával.

Az oltóanyag por formában található a tasakokban. 1 tasak, 1 liter tej beoltásához elegendő.

A PRO-PRE Joghurt különlegessége a következőkben rejlik:

– a probiotikus baktériumtörzsek tulajdonságaik és összeférhetőségük szerinti gondos, tudományos alapon való összeválogatása
– rendkívül magas csíraszám és aktivitás
– minden hasznos probiotikus baktériumtörzset kiválóan tápláló és erősítő speciális prebiotikum keverék
– lenyűgözően ízletes joghurt készíthető belőle
– készítője maga döntheti el, hogy lágyabb, vagy karakteresebb íz világú és állagú joghurtot szeretne elkészíteni
– a végeredmény stabil, kizárólag sikerélmény

A joghurt végső ízét és állagát a zsírtartalma és hőkezelésének módja befolyásolja, azonban az elvárt probiotikus hatás a boltban megvásárolható tejekből is megvalósul.

2-3 dl joghurt bőségesen fedezi a napi mennyiséget.

Az elkészített joghurt 15-20 napig is biztonsággal eltartható a hűtőszekrényben, miután savanyított tejtermékről van szó. Azonban, a baktériumok aktivitása 8-10 nap után már csökkenni kezd, ezért javasoljuk az elkészített joghurtot ezen időtartam alatt elfogyasztani!

pro-pre-joghurt-alvas_idegr_emesztes

A PRO-PRE Joghurt a különleges prebiotikus összetevőinek köszönhetően kerülhetett a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala elé. Ugyanis a prebiotikum kombinációnk által valósult meg a probiotikus mikroorganizmusok egyedülálló hatékonyságnövelése.

Büszkék vagyunk rá, hogy fejlesztésünkkel sikerült a kivívni a tudományos világ elismerését is és egy olyan jótékony tulajdonságokkal rendelkező joghurtot alkotni, amelyről eddig a szakma azt feltételezte, hogy nem lehetséges.

Mitől különleges a PRO-PRE Joghurt?

Egyrészt nagyon-nagyon finom! 🙂
“Olyan mint a joghurt, csak finomabb” (hangzott el egy 9 éves kislány szájából)

A fantasztikus ízén felül tartalmaz 6 féle bélflórát támogató jótékony baktériumtörzset, valamint ezek aktivitását jelentősen elősegítő 3 tagból álló prebiotikum kombinációt. A PRO-PRE Joghurt találmány díjjal jutalmazott magyar szabadalom. (P1400293/12)

A PRO-PRE Joghurtban nagy számban jelen lévő mikroorganizmusok bizonyítottan segítséget nyújthatnak a következő problémák esetén:

pro-pre-amiben-segithet

Gyakori problémák, amelyekben segíthet

– cukorbetegség
– csontritkulás megelőzésére
– LDL koleszterin és magas triglicerid szint
– magas vérnyomás
– bizonyos túlsúly problémák
– irritábilis bélszindróma (IBS)
– bélgyulladások
– vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemfelvétel javítása
– emésztési problémák esetén
– hasmenés
– székrekedés
– antibiotikumok mellékhatásinak a csökkentésére
– fertőzések kezelése és megelőzése
– immunrendszer regeneráló

pro-pre-eletminoseg

Hozzájárul az életteli hétköznapokhoz

– immunerősítő hatással bír
– javítja a tápanyagok felszívódását
– segíti a jó alvást
– energikusabb, jobb közérzetet biztosít
– csökkenti a stressz káros hatásait
– támogatás a fejlődő szervezetnek
– fontos eleme a diétás étrendnek
– segíti az izmok működését
– kiváló fehérje forrás
– gazdak vitaminokban és ásványi anyagokban
– támogatja az idegrendszert

A sort hosszan lehetne folytatni, ezért csak párat emeltünk ki azok közül a problémák közül, amelyekkel nap mint nap találkozunk.

Egészségünket alapvetően meghatározza a bélflóra állapota. A PRO-PRE Joghurt hatékonyan segít az egészséges bélflóra megőrzésében, illetve a felborult bélflóra helyreállításban.

A bélflóra egyensúly nagyon könnyen képes rossz irányba eltolódni, amit gyakran csak későn, a következményekkel szembesülve vesznek észre. A leggyakoribb következmények között szerepel a legyengült immunrendszer, vagy az anyagcsere zavarok.

pro-pre-6-bakterium-torzs

pro-pre-prebiotikumok

A friss PRO-PRE Joghurtban lévő jótékony baktériumtörzsek száma 2 dl-ben legalább 100 milliárd (1011 CFU), ami kimagasló érték és ezek aktivitása az őket tápláló háromféle prebiotikumnak köszönhetően nagyon magas. A fenti össz. csíraszám az első 8-10 napban csupán pár százalékot (elhanyagolható mértékben) csökken. (a frissen elkészített joghurt eltarthatósági ideje kb. 20 nap)

Az értékeket a PRO-PRE labortól független magyar állami intézetben többször is vizsgálták és jegyzőkönyvezték. Minden esetben megerősítést kaptak az elismerésre méltó értékek.

A PRO-PRE Joghurtból ugyan elegendő napi 1,5-2 dl fogyasztani, de a legjobb az egészben, hogy nem lehet túladagolni, ezért bátran lehet enni amennyi csak jólesik.
Kinek ajánlott a PRO-PRE Joghurtot fogyasztani?

Fejlődésben lévőknek, diétázóknak, sportolóknak, idősebbeknek, azaz egy éves kor felett mindenkinek, aki szereti a joghurtot és házi készítésű tiszta ízeket.
Hogyan lehet fogyasztani a PRO-PRE Joghurtot?

Fogyaszthatjuk natúran, ízesítve, de készülhet belőle frissítő ital, salátaöntet, főétel és bármilyen gasztronómiai őrület, aminek csak a fantázia szabja meg a határait. Válogass a receptjeinkből!

A PRO-PRE Joghurt elkészítése nem bonyolultabb, mint a kávéfőzés.
Nem lehet elrontani, biztos a sikerélmény.

Elkészítés

Melegítsük fel a megadott hőmérsékletre (45-47C) a tejet, majd a hőfok beállítását követően keverjük el benne az oltóanyagot! Ezután öntsük a beoltott tejet az mellékelt befőttesüvegbe, zárjuk le és helyezzük az erre a célra tervezett hőtartóba (Joghurt Kuckó, vagy TeFe Ház)! 8-10 óra érlelés (fermentálás) után, vegyük ki az üveget a „Kuckójából” és helyezzük a hűtőszekrénybe, majd hagyjuk lehűlni… és már el is készült az ízletes PRO-PRE Joghurt.
A 8 órás érleléssel lágyabb, egészen aludttej szerű joghurtot kapunk, a 10 órás érlelés pedig karakteresebb, savanykásabb joghurt ízvilágot eredményez.
A PRO-PRE Joghurt az elkészítését követően tetszés szerint ízesíthető, vagy felhasználható más ételek alapanyagaként is. Számtalan recept áll a rendelkezésére a kulináris kísérletezéshez. RECEPTEK

Készíthető belőle görög joghurt és ezáltal elválasztásra kerül a tejsavó, ami rengeteg értékes anyagot tartalmaz.

Milyen tejből készüljön a joghurt?
A legfontosabb, hogy hőkezelt tejből készítsük el a joghurtot! A boltokban megvásárolható tejek, már hőkezeltek. A nyers, vagy más néven házi tejet azonban szükséges a beoltást megelőzően felforralni.

Igaz, hogy a bolti tejek értékes tartalmából kivonnak valamennyit, azonban a PRO-PRE Joghurt oltóanyag keverékhez pont emiatt adtunk plusz tejfehérje koncentrátumot, amellyel visszakerülnek egy kiváló joghurt számára fontos összetevők.

A zsírtartalom szempontjából a PRO-PRE Joghurt készülhet zsírszegénytől a teljes tejig bármilyen termékből, az érlelési folyamat minden esetben tökéletesen le fog zajlani. Természetesen, az ízében van különbség a különböző zsírtartalmú tejekből készített joghurtok között és pontosan ezért olyan izgalmas a joghurtkészítés. Hiszen mindenki olyan állagút és íz világút készíthet, amilyet csak szeretne.

pro-pre-joghurt-erlelesi-grafikonMeddig érleljük a PRO-PRE Joghurtot?
8-10 óra időintervallum közötti ideig.
Akkor tekinthetjük késznek a joghurtot, amikor a hasznos baktériumtörzsek kellőképpen elszaporodtak és a tejsavszint is már megemelkedett. A túlérés pedig akkor következik be, amikor már gyengülnek a hasznos baktériumok, csökkenni kezd a számuk, valamint túlzottan megemelkedik a tejsavszint és nagyon savanyú lesz a joghurtunk. A kettő között bátran kísérletezzünk, ez kizárólag csak az ízlésünk kérdése. A 8 órás PRO-PRE Joghurt lágy, íze egészen hasonló az aludttejhez, míg a 10 órás savanyúbb és karakteres íz kombinációt kínál. Meglepően hamar rá fogunk érezni, hogy melyik érlelés idő mihez illik jobban és mikor segít még jobban kiemelni a társított ízeket.

Meddig áll el a PRO-PRE Joghurt?

Miután savanyított tejtermékről beszélünk, ezért hűtőszekrénybenben tartva 15-20 napig fogyasztható. A magas csíraszámnak köszönhetően a PRO-PRE Joghurtnak áldásos hatása van a szervezetre, amit 10 napig hűtőben tárolva kiemelkedő minőségben őriz meg és ez idő alatt a hasznos baktériumok aktivitása, szinte egyáltalán nem csökken.

Forrás: ppjoghurt.hu

Vissza a főoldalra…

  • Flag Counter




\"Amikor képes vagy arra, hogy segíts az embertársaidon, ez a \"képesség\" megszűnik pusztán képesség lenni, és felelősséggé válik.\" Adelle Davis