• Impresszum
    • A test működéséről
    • Mester Károly
    • Nyirokrendszerünk
    • dr. Schulze tanácsai
    • Mogyorósi Dóra
    • Dr. Joel Wallach
    • Dr. Robert O. Young
    • Kevin Trudeau tanácsai
    • Uwe Albrecht – InnerWise
  • Vitamindok
    • Anionok
    • Antioxidánsok
      • Iridoidok
      • Matuzalem
      • Rain-Soul
    • Bélflóra táplálók
      • A joghurt története
    • Ezüst-kolliod
    • Kékjód
    • BIOMER
      • BIOMER Mátrix
    • Flavogard
    • Herbafulvo essencia
    • Legyen bennetek só
    • Orgonit és ORGON harmonizáló
      • Puding próbája az evés….
      • Lábszárfekély kezelése
    • Magnézium
      • Zechstein magnézium
    • Az éltető víz
      • A fiatalító víz
      • A víz titkai
      • Double Helix Water®
      • Élénkített, energetizált víz
      • Határrétegvíz – Aquasaqua
    • Pianto
      • Pianto sztori I.
      • Pianto stori II.
    • Pro-Pre joghurt
    • Zapper
    • Zappikator
    • PowerStrips – Energiatapasz
    • Zeolitok
      • Zeomineral Algeo
    • Zinzino
  • Diagnosztikák
    • Arcdiagnosztika
    • Írisz diagnosztika
    • Kézdiagnosztika
    • Kineziológia
    • Köröm “diagnosztika”
    • Vércseppanalízis
    • Nyelvdiagnózis
    • Vicardio szívanalízis
    • Vizelet diagnózis
    • Rezonancia diagnosztikák
      • Salvia műszeres diagn.
      • SCIO
      • Quantum
      • Voll diagnosztika
  • Megközelítések
    • A böjt tudománya
      • A böjt asztma esetén
      • Neurotikus problémákra
      • Reumatikus panaszoknál
      • Vajon mit tapasztalnak a böjtölők
      • A böjt rákos daganatoknál
    • Anti-koleszterin vakcina
    • Ayurvéda
    • Joalis terápia
      • Joalis készítmények
    • Népi gyógyászat
      • Afrikai gyógynövény
      • Az Arthrosis gyógyítása
      • Erős paprikával a rák ellen!
      • Magas vérnyomás kezelése
      • Nagyanyáink receptjei
      • A torma gyógyhatásai
      • Parasztorvosi vers
    • Reflexológia
      • Csikung gyógyító golyók
    • Kínai gyógyászat – HKO
      • Li Ching Yuen
    • Homeopátia
      • Bach virágterápia
      • Homeográfia
      • Moksa elixír
      • Schüssler sók
        • Schüssler-kúrák
        • Chemtrail-kúra
    • Pszihoszomatikus nézet
    • Testmező, testelme
    • A rák megszüntetése
    • Mágneses biorezonancia
      • Hasnyálmirigy regeneráció
      • Telomer növelés
    • Oxigénterápia
    • Új Germán medicina
    • Ének és a zene
    • Orrmosás, NETI KANCSÓ-val
    • Parazitaelmélet
    • Vegetarianizmus
    • 100 év fölötti kor
  • Gyógynövények
    • Algák
    • Ganoderma
    • Golden Yacca
      • Hatóanyagai és hatásai
    • Noni
    • Fűszernövények
    • Kurkuma
    • Parlagfű
    • A 10 legegészségesebb
    • Mixek
      • Rain – Soul
  • Problémák
    • Amalgán és társai
    • Anyagcsere szindróma
      • GAP-szindróma
    • Antibiotikumok
      • Antibiotikum aranyszabályok
    • Chemtrails
    • Betolakodók
      • Baktériumok
      • Paraziták
      • Vírusok
        • Papilomavírusok
    • Cukorbetegség
    • Dohányzás
    • Cukor
    • Elektroszmog/földsugárzás
    • Élelmiszerek területe
      • A glutén
      • A tej, (laktóz és a kazein)
      • E-számok
      • Transzzsírok
    • Eltitkolt igazságok
      • Csak kemoterápiát ne
      • Ha nincs haszon, nincs…
      • Mammográfia
      • Manipuláció a félelemmel
      • Sugárkezelés és a mellrák
      • Gyógyszer mellékhatások
    • Nehézfémek
    • Manipuláció
    • Mobil kommunikáció
    • Terméketlenség
    • Mikrohullámú sütő
    • Veszélyes kozmetikumok
    • Önmérgezés a bélből
      • Székrekedés
    • Hormonhatású anyagok
      • Az ellopott jövő
    • Rádioaktivitás
    • Stressz és az egészség
    • Védőoltások
      • Deimun aktív
      • HPV oltási szövődmények
  • Letöltések
  • Ajánló
    • 6 perces stresszoldás
    • Beszélgetések
    • Előadások
    • Filmek/Videók
    • Képzés – T.Gy. Akadémia
    • Könyvek
      • A Gyógyító Kód
      • A rák legyőzése
      • Százévesen egészségben
      • Dr. Hulda Clark könyvei
      • Elixír
      • Helyszíni tudósítás a…
      • Gabonaagy
      • Ételben az orvosság
      • Mellékhatás: Halál!
  • Kapcsolat
    • Facebook
    • Adatvédelmi szabályzat


 
Vitamind » Vitamindok » Zappikator

Zappikator

Mágneses polaritás

A föld mágnesességének testünkre, egészségünkre és talán minden élő szervezetre gyakorolt hatása a mai napig a Természet egyik legnagyobb rejtélye.

foldmagnesseg

A zöldségek és gyümölcsök, virágok és levelek, valamint a diófélék és a gabonák is – frissen szedve vagy árusítva – északi pólusú mágnesességgel rendelkeznek. A belsejük azonban, amely a magot tartalmazza, déli polaritású. A puha részek viszont már egy héttel az élelmiszerek behűtése után elkezdenek öregedni, fonnyadni és megromlani. Az északi polarizáció fokozatosan délire változik!

Egy nagy fürt szőlőből néhány ráncos szem pár nap alatt teljesen délivé alakul, míg a ropogósak továbbra is északiak maradnak. A magok nem változtatják meg mágneses polarizációjukat.

Dr. Hulda Clark arra a következtetésre jutott, hogy az északi polarizációjú ételeket kellene fogyasztanunk, csupán kevés, déli irányba polarizált maggal. Ezzel szemben élelmiszereink többsége, még ha hűtőben tároljuk is, legalábbis részben, déli polarizációjúvá válik.

Túladagoljuk magunknak a déli polarizációjú ételt és vizet!

Ezért ajánlja Dr. Hulda Clark mindenkinek a zappikátor használatát, különösen betegségek idején.

zappicator

Nem szabad rettegnünk az ellentétes polarizációtól sem – ez ugyanúgy tartozik hozzánk, mint a mag a gyümölcshöz. Sokkal több figyelmet igényel a déli irányú mágnesesség kezelése. Figyeljük meg, hogy a természet is alaposan becsomagolta a déli polarizáltságú magot.

Ételeink csábítóak, főként, ha éhesek vagyunk. Az ember rendkívül éhes faj.

Valószínűleg feleannyi ételre lenne csak szükségünk, ha helyesen lenne polarizálva, ráadásul úgy sokkal több energiát is adna számunkra.

gyors

Ételeink fertőtlenítésekor ne hagyatkozzunk kizárólag erre a módszerre!
Forrás: Dr. Hulda Clark: A rák megelőzése és gyógymódjai

Működés

A jelenség fizikáját Dr. Hulda Clark sem nem nagyon értette, de nem voltak kivételek.

Egyetlen csatlakoztatott vezetékkel működött, amely a zapper (+) kivezetését kötötte össze a hangszóró (+) kimenetével.

Akármikor bekötötték a hangszóró (-) kivezetését, ez a szokatlan kémiai jelenség nem fordult elő.

food-zappicator1

A hangszórónak szükségképpen úgy kell viselkednie, mintha antenna volna, azt sugallva, hogy a rezonancia részt vesz az ún. “rossz molekulák” megtalálásában és elpusztításában.

Szerencsére a “jó molekulákra” mint a vitaminokra és az organikus ásványi anyagokra nincs negatív hatással a zappikátor. Ezek észrevétlen átengedték az impulzusokat, ahogy egy nyitott kapun áthaladhat az arra járó forgalom.

Azonban az élelmiszerekben lévő allergéneket, PCB-ket, benzolt és fenolt, vagyis a “rossz molekulákat” megsemmisítették az impulzusok. A zappikátort alkalmazva fenol jelent meg, miután a benzol eltünt, ami a benzol-méregtelenítési folyamatra emlékeztet. Ezek után faszesz (azaz metil-alkohol) jelent meg, mintha fenolmolekulák törtek volna  félbe. További zappikálás során még az is eltűnt – formaldehid képződött, amely tovább töredezett hangyasavvá. A zappikálás során néhány  jelentős “kémiai” folyamat zajlik le.

Az élelmiszerek zappikálása annyira hasznos, hogy mindenféleképpen javasolt egy ilyen eszköz megépítése vagy beszerzése. Az áramköre éppolyan, mint a zapperé, azzal a különbséggel, hogy néhány alkatrész a frekvenciát 1000+/- 5 Hz-re csökkenti. Hangjelenség nincsen, mert áram egyáltalán nem folyik. Azonban egy nagyon kis feszültség és az 1 KHz frekvencia a lapon lévő vagy azzal érintkező valamennyi élelmiszerre hat. Ez könnyen ellenőrizhető egy frekvenciamérővel.

A zappikátor áramköre szintén pozitív négyszögjelű (pozitív offset). Az 1/4 volt négyszögjelet nevezetesen egy ellenállás hozza létre, így véletlenül sem adódik át soha negatív feszültség.

A készülék 30 000 helyett mindössze 1000 Hz-et hoz létre.

Zeppikáljuk az ételeket 10 percig. A tojás és a tejtermékek minimum 15 perc zeppikálást igényelnek. 

Ellenőrizzük hetente egyszer iránytűvel a zappikátor polaritását. Bizonyos mágnesek hevítés, nedvesség vagy ütődés hatására megváltoztatják a polaritásukat.

A legjobb, ha szinkrométerrel ellenőrizzük ételeink mágnesességét.

hqdefault

Az alkalmazás teljesebb megértése kapcsán tekintse meg az alábbi videót.

Hulda Clark Food Zappicator from Frequency Generation on Vimeo.

vezetékAz egy vezetés jeltovábbítás elvének megértése érdekében tekintse meg az itt látható videót. 

Forrás: Dr. Hulda Clark: A rák megelőzése és gyógymódjai

 

 

Mit is csinál a zappikátor az ételekkel?

Az egyszerűen zeppelt víz elektromos energiát, feszültséget vesz fel.

A folyadékmásolatok készítése során láttuk, hogy a víz nagyon sok elektromos frekvenciát képes tárolni. Ételeink és testünk nagy része víz. Vajon az ételek is képesek a frekvencia tárolására? Nagy szükségünk lenne erre vonatkozó kutatásokra.

A mágneses mezőbe helyezett ételre mágneses erők lenyomata kerül.

Az elektromos energia mágneses energiát is generál (talán ez lenne a Chi?), és fordítva – tehát akkor is mindkét fajta energiából kapunk, amikor csupán az egyik hat ránk.

A harmadik energiafajta fizikai, olyan, mint amikor a fül érzékeli a közeledő légnyomáshullámot. Tudjuk, hogy  frekvencia nagyon fontos, mert különböző hangokat ad.

Az emberi fül kizárólag a 20 000 Hz alatti hanghullámokat képes meghallani.

A zappikátor ezt a három energiafajtát egyesíti, és ugyanabban a frekvenciában adja le.

A zapper feszültsége átvezetődik egy elektromágnesre, létrehozva ezzel egy saját mágneses mezőt, miközben ugyanazon a frekvencián egy membránlemezt ide-oda tologatva fizikai mozgást is létrehoz.

Vajon mit csinál az ételekkel? Eddig a következő megfigyeléseket tettük:

1.  Amennyiben aminosavat ért a zappikátor, az ételmolekulában áthatoló fény szögét balra tolja.

Ily módon a D-aminósavak L-aminósavakká alakulnak. Emlékezzünk vissza: a szervezet a D-aminósavakat allergénként értelmezi, kizárólag az L-formákat használja. Ételünk feljavul, a fogyasztás előtt csökkent az allergizáló hatása. Természetesen a fogyasztás után is történhet változás az ételben, ismét D-formájú aminósavvá alakulhat a déli pólusú környezetben, ahogy az a tiroxinnal történik.

L D aminosav

2.  Északira változtatja az ételek polarizációját, ha irányukba a mágnes északi felét fordítjuk. Az ételek ettől “frissebbé” válnak.

Group of different fruit and vegetables

3. A baktériumok, vírusok és élősködőpeték nagy részét a készülék használatát követően nem lehet kimutatni. Vajon az északi polarizációra való váltás oltotta ki a fejlődési pontjaikat? Ha csak ideiglenes, visszafordítható folyamatról van is szó, számunkra mindenképpen hasznos.

betolakodók

4. A benzol (C6H6) fenollá oxidálódik, legalábbis nyomokban való jelenlét esetén. A PCB-k pedig minden bizonnyal kissé átalakulva, de eltűnnek, ami fontos lépés a méregtelenítésben.

benzol5. A helyes frekvencia alkalmazásakor – 1000 és 1010 Hz között – a fenolos ételantigének is eltűnnek, esetleg tovább oxidálódnak. Feltehetően testünk tovább bontja őket, de előfordulhat, hogy hasonlóan mérgező anyagot állít elő belőlük. Mindemellett biztató annak lehetősége, hogy az ételek allergizáló hatása csökken.
Phenol

6. Ha az ételek helyett a szánkban, a műanyag fogakra helyezzük a zappikátort, az megakadályozza a műanyag, a színezék vagy a malonsav szivárgását. Vajon a polimerizációs folyamatot fejezte be, vagy más módon szilárdította a fogakat? A cérium túlságosan veszélyes ahhoz, hogy bízzunk ebben a tisztítási módban, ezért kizárólag cériummentes fogászati anyagok használata javasolt.

műfogsor

7. Bőrön lévő rákos daganatra helyezve az 24 órán belül összezsugorodik. Biztonságos kísérletek megkezdéséhez azonban még javítani kell a mágnes erejét, és védekezni kell adéli irányú kóbor-mágneses mezők ellen.

bőrrák

8. Végül ételeink jobb ízűvé válnak. Lehetséges, hogy a D-aminosavak L-aminosavakká, az alfa-formák bétává vagy az L-cukrok D-cukorrá való átalakulása egyben az ízüket is megváltoztatja.

happyfood

Ezek mind a zappikálás hatásai. Ismereteinket kizárólag több kutatás elvégzése révén tudjuk bővíteni.
Forrás: Dr. Hulda Clark: A rák megelőzése és gyógymódjai

 

Vissza a főoldalra…

 

  • Flag Counter




\"Amikor képes vagy arra, hogy segíts az embertársaidon, ez a \"képesség\" megszűnik pusztán képesség lenni, és felelősséggé válik.\" Adelle Davis