• Impresszum
    • A test működéséről
    • Mester Károly
    • Nyirokrendszerünk
    • dr. Schulze tanácsai
    • Mogyorósi Dóra
    • Dr. Joel Wallach
    • Dr. Robert O. Young
    • Kevin Trudeau tanácsai
    • Uwe Albrecht – InnerWise
  • Vitamindok
    • Anionok
    • Antioxidánsok
      • Iridoidok
      • Matuzalem
      • Rain-Soul
    • Bélflóra táplálók
      • A joghurt története
    • Ezüst-kolliod
    • Kékjód
    • BIOMER
      • BIOMER Mátrix
    • Flavogard
    • Herbafulvo essencia
    • Legyen bennetek só
    • Orgonit és ORGON harmonizáló
      • Puding próbája az evés….
      • Lábszárfekély kezelése
    • Magnézium
      • Zechstein magnézium
    • Az éltető víz
      • A fiatalító víz
      • A víz titkai
      • Double Helix Water®
      • Élénkített, energetizált víz
      • Határrétegvíz – Aquasaqua
    • Pianto
      • Pianto sztori I.
      • Pianto stori II.
    • Pro-Pre joghurt
    • Zapper
    • Zappikator
    • PowerStrips – Energiatapasz
    • Zeolitok
      • Zeomineral Algeo
    • Zinzino
  • Diagnosztikák
    • Arcdiagnosztika
    • Írisz diagnosztika
    • Kézdiagnosztika
    • Kineziológia
    • Köröm “diagnosztika”
    • Vércseppanalízis
    • Nyelvdiagnózis
    • Vicardio szívanalízis
    • Vizelet diagnózis
    • Rezonancia diagnosztikák
      • Salvia műszeres diagn.
      • SCIO
      • Quantum
      • Voll diagnosztika
  • Megközelítések
    • A böjt tudománya
      • A böjt asztma esetén
      • Neurotikus problémákra
      • Reumatikus panaszoknál
      • Vajon mit tapasztalnak a böjtölők
      • A böjt rákos daganatoknál
    • Anti-koleszterin vakcina
    • Ayurvéda
    • Joalis terápia
      • Joalis készítmények
    • Népi gyógyászat
      • Afrikai gyógynövény
      • Az Arthrosis gyógyítása
      • Erős paprikával a rák ellen!
      • Magas vérnyomás kezelése
      • Nagyanyáink receptjei
      • A torma gyógyhatásai
      • Parasztorvosi vers
    • Reflexológia
      • Csikung gyógyító golyók
    • Kínai gyógyászat – HKO
      • Li Ching Yuen
    • Homeopátia
      • Bach virágterápia
      • Homeográfia
      • Moksa elixír
      • Schüssler sók
        • Schüssler-kúrák
        • Chemtrail-kúra
    • Pszihoszomatikus nézet
    • Testmező, testelme
    • A rák megszüntetése
    • Mágneses biorezonancia
      • Hasnyálmirigy regeneráció
      • Telomer növelés
    • Oxigénterápia
    • Új Germán medicina
    • Ének és a zene
    • Orrmosás, NETI KANCSÓ-val
    • Parazitaelmélet
    • Vegetarianizmus
    • 100 év fölötti kor
  • Gyógynövények
    • Algák
    • Ganoderma
    • Golden Yacca
      • Hatóanyagai és hatásai
    • Noni
    • Fűszernövények
    • Kurkuma
    • Parlagfű
    • A 10 legegészségesebb
    • Mixek
      • Rain – Soul
  • Problémák
    • Amalgán és társai
    • Anyagcsere szindróma
      • GAP-szindróma
    • Antibiotikumok
      • Antibiotikum aranyszabályok
    • Chemtrails
    • Betolakodók
      • Baktériumok
      • Paraziták
      • Vírusok
        • Papilomavírusok
    • Cukorbetegség
    • Dohányzás
    • Cukor
    • Elektroszmog/földsugárzás
    • Élelmiszerek területe
      • A glutén
      • A tej, (laktóz és a kazein)
      • E-számok
      • Transzzsírok
    • Eltitkolt igazságok
      • Csak kemoterápiát ne
      • Ha nincs haszon, nincs…
      • Mammográfia
      • Manipuláció a félelemmel
      • Sugárkezelés és a mellrák
      • Gyógyszer mellékhatások
    • Nehézfémek
    • Manipuláció
    • Mobil kommunikáció
    • Terméketlenség
    • Mikrohullámú sütő
    • Veszélyes kozmetikumok
    • Önmérgezés a bélből
      • Székrekedés
    • Hormonhatású anyagok
      • Az ellopott jövő
    • Rádioaktivitás
    • Stressz és az egészség
    • Védőoltások
      • Deimun aktív
      • HPV oltási szövődmények
  • Letöltések
  • Ajánló
    • 6 perces stresszoldás
    • Beszélgetések
    • Előadások
    • Filmek/Videók
    • Képzés – T.Gy. Akadémia
    • Könyvek
      • A Gyógyító Kód
      • A rák legyőzése
      • Százévesen egészségben
      • Dr. Hulda Clark könyvei
      • Elixír
      • Helyszíni tudósítás a…
      • Gabonaagy
      • Ételben az orvosság
      • Mellékhatás: Halál!
  • Kapcsolat
    • Facebook
    • Adatvédelmi szabályzat


 
Vitamind » Problémák » Mikrohullámú sütő

Negatív információ – A mikrózott ételről

A második világháború vége felé egy amerikai hadmérnök a mikrohullámokkal végzett kutatást úgy, hogy az árnyékolt terület mögött volt a szendvicse. Éppen végzett, és megfogta a szendvicsét, hogy falatozzon belőle. Meglepődött, hogy forró, és nem értette, mitől;

A dolgot azért tartotta érthetetlennek, mert a közelben nem volt fűtőtest vagy más hőforrás. Azután rájött, hogy az árnyékolás nem védte a szendvicsét, és azt a mikrohullám melegíthette fel. Elkérte kollégája szendvicsét, azt is mikrohullámmal “kezelte”, s az is felforrósodott. Ekkor született meg bennük az ötlet, hogy ezzel a módszerrel más ételek is hőkezelhetők, süthetők, főzhetők. Megoldották, hogy az egészségre ártalmas sugárzás kifelé le legyen árnyékolva, s hogy az étel minden oldalról, egyenletesen kapjon a mikrohullámból. A sütőhöz speciális melegítő-főző edényeket is terveztek, mivel fémedény nem használható. Innen indult a mikrohullámú sütő karrierje 1946-ban.

Egyes kutatók azt állítják, hogy az élelmiszerek és az italok a mikrosütőben rövid idő alatt elérik a kész állapotot, ezáltal kevésbé károsodnak az ételek beltartalmi anyagai, a vitaminok, szénhidrátok, fehérjék stb. Azt viszont nem kutatták, vagy ha kutatták is, nem hozták nyilvánosságra, hogy a mikróba tett fehérjék másképp denaturálódnak, mint a hagyományos tűzhelyen készített ételek esetében. A fehérjék és a sejtek azért melegednek fel rövid idő alatt, mert a mikrohullámok rezegtetni kezdik a táplálékban lévő sejteket és a molekulákat (2,4 GHz). Ez a rezgés hőt termel, ezáltal melegszik fel a mikrohullámú sütőben az étel. Az mellékes, hogy a fehérjék és az enzimek denaturálódnak, mert ez történik normál főzéskor is, viszont minden elektromos sütő főző-edényben készült étel esetében megváltozik a vízmolekulák szerkezete és struktúrája; élettani, biológiai szempontból káros hatásúvá válik. Ezt támasztja alá dr. Masari Emoto japán kutató is, aki mindezt fényképekkel bizonyítva le is írta a Magyarországon is megjelent A víz üzenete és A víz rejtett bölcsessége című könyveiben. Nem lesz egészséges sejtépítés

A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől, degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé „eszi” magát.

Forrás: natursziget.com

Elvégezték a következő kísérletet, vizet forraltak fatüzelésű kályhán, gázégős tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikrohullámú sütőben.
Majd a felforralt vízben magokat csíráztattak.

Az eredmény:
– A fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok    75%-a,
– gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok         50%,
– elektromos főzőlapon forralt vízben a magok    25%,
– mikrohullámú sütőben                                           0%-a kelt ki.

A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek  molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől, degenerált  molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota.

Környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel:
meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők?

Svájcban, Franciaországban és több más országban is tilos reklámozni a Mikrohullámú sütőket!

Svájci orvosok nyolc önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és a  wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak. Elsőként egy biotermelő nyers tejét, másodikként ugyanezt hagyományos módon felforralva, harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött tejet, negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben felforralva. Ötödikként nyers biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve, hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikróban megfőzve.

Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek, és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték. Az eredmény a következő lett:

A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tej  és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya. A limfociták (fehérvérsejt-típus) esetében pedig rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott. A fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek.

Ezt a fizikai folyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is megállapította.

A mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki.

Vannak akik a legnagyobb butaságnak tartják mindazt amit a vízben tárolt információkról tudományosan eddig publikáltak a kutatók és “jó szkeptikusként” negatívan állnak a kérdéshez.

Mármost ha semmilyen ehhez fogható “adottsága” nincs a víznek, akkor vajon mitől halnak el azok a növények, amelyeknek az öntözésére szánt vizét a mikrohullámú sütőben melegítettek fel majd visszahűtve használták a locsolásukra?

Ha ennyire kételkednek a homeopátiában és a Bach virágterápiában is (mindkettő a vízben lévő, szinte már a kimutathatatlanság határáig hígított anyag információja alapján fejti ki a hatását) javaslom elvégezni ezt az igazán egyszerű kísérletet, amihez semmilyen tudományos fokozat sem szükségeltetik.

Javaslom még a témában Weixl-Várhegyi Lászlónak a Natursziget oldalán megjelent írásait.

  • A mikrohullámú sütő ártalmai (1)
  • A mikrohullámú sütő ártalmai (2)

Az alábbi képsorozat szolgáljon intő példaként mindenkinek, hogy a “mikrózott vízzel” locsolt növényekhez akar-e hasonlítani vagy egészségesnek és üdének szeretné tudni a testét.

Az IARC, a WHO rákkutatásra specializálódott nemzetközi ügynöksége lehetséges emberi rákkeltőként sorolta be a rádiófrekvenciás elektromágneses tereket

Az IARC 2011. május 31-i sajtóközleményében közölte, hogy az erre a célra létrehozott szakértői csoport lehetséges emberi rákkeltőként, azaz a 2B csoportba sorolta be a rádiófrekvenciás elektromágneses tereket, a vezeték nélküli telefonok használata és a glióma – egy rosszindulatú agyrák – megnövekedett kockázata közötti összefüggésre alapozva.

A munkacsoport a következő expozíciós kategóriákat értékelte az elérhető szakirodalmi adatok alapján:
– foglalkozási radar és mikrohullámú sugárzás expozíció
– környezeti expozíció a rádió, televízió és vezeték nélküli távközléssel összefüggően
– vezeték nélküli telefonok használatával kapcsolatos személyi expozíció

Eredmények

A bizonyítékokat korlátozottaknak értékelték a gliómára és az akusztikus neurómára vonatkozóan a vezeték nélküli telefonok használói között, és nem megfelelőnek a következtetések levonásához más típusú rákokra vonatkozóan. A foglalkozási és környezeti expozícióból származó bizonyítékokat szintén nem megfelelőnek ítélték.

Következtetések

Dr Jonathan Samet a munkacsoport elnöke szerint: „a bizonyítékok elég erősek, hogy alátámasszák a 2B besorolást*, valamint azt a következtetést, hogy lehet valamennyi kockázat. Emiatt a mobiltelefonok és a rákkockázat közötti kapcsolatot tovább kell vizsgálni.”

„Tekintettel ezeknek a felismeréseknek és besorolásnak a lehetséges közegészségügyi következményeire, fontos, hogy további kutatásokat végezzünk a hosszú távú, nagymértékű mobiltelefon használatra vonatkozóan. Amíg az ilyen információk még nem elérhetők, fontos, hogy könnyen alkalmazható módszerekkel csökkentsük az expozíciót, úgymint kihangosító, vagy vezetékes fülhallgató használata, illetve szöveges üzenetek küldése.” – mondta az IARC igazgatója.

A fordítás az IARC 2011.05.31-án kiadott,
208.számú sajtóközleménye alapján készült.

*Az OSSKI megjegyzése tájékoztatásul:
Jelenleg a 2B csoportba besorolt ágensek, többek között: feketekávé, benzin, benzinmotorok kipufogógáza, nikkel fém és ötvözetei, talkumos hintőpor, hálózati frekvenciájú mágneses tér, mobiltelefon használat, stb.

Vissza a főoldalra…

  • Flag Counter




\"Amikor képes vagy arra, hogy segíts az embertársaidon, ez a \"képesség\" megszűnik pusztán képesség lenni, és felelősséggé válik.\" Adelle Davis