Dr. Josef Jonáš„A méreganyagoktól megszabadított testnek nincs miért megadnia magát a betegségekkel szemben.
Ez egy igen egyszerű gondolat, de jelentősége óriási.”

„A méregtelenítés egy olyan folyamat, mely a betegség valós oka után megy az egészség és a vitalitás jegyében.“ Dr. Josef Jonáš

Jonáš doktor az egyik legismertebb cseh természetgyógyászati szakember. A természetes gyógymódok korszerű irányzatainak hirdetője és egyben kidolgozója a nevéhez fűződő irányított és ellenőrzött méregtelenítési módszernek. Manapság a Joalistársaságon belül betöltött pozícióján túlmenően előadásokat tart és publikációs tevékenységet folytat, nem utolsó sorban pedig közvetlenül a kliensekkel is dolgozik.

A teljesen eredeti irányított és ellenőrzött méregtelenítési módszer kidolgozását sokéves tanulás, kísérletezések és felfedezések előzték meg. Orvosi diplomájának átvételét követően nem sokkal Jonáš doktor a chomutovi kórház pszichiátriai osztályának főorvosává vált. A különféle alternatív gyógymódok iránt táplált szenvedélyes végül azonban győzedelmeskedett nála és így idővel a klasszikus medicina területéről átlépve egy természetgyógyászati magánrendelőt nyitott.

A pszichoterápia, a pszichoanalízis és a szexológia szakterületein túlmenően az egésztestes medicina számos területén, úgymint az akupunktura, EAV, Vega-teszt, funkcionális diagnosztika, biorezonancia, kínai orvoslás, makrobiotika, homeopátia, shiatsu, vagy manuál terápiák szempontjából is szakemberré képezte magát. Az irányított és ellenőrzött méregtelenítési módszerén belül, teljesen eredeti módon ötvözte a különböző (főként keleti) civilizációk több ezeréves bölcsességeit a mai orvostudomány modern ismereteivel. Módszerének gyakorlati bevezetésével egy bizonyos fokú változást hozott a betegségek és az azokat kiváltó okok szokásos felfogásában. Emberek ezreinek segített már megszabadulni a legkülönfélébb gyötrő és sok éve fennálló egészségi panaszoktól. Jonáš doktornak Csehországban számos könyve jelent meg az emberi egészség vonatkozásában, illetve közvetlenül az irányított és ellenőrzött méregtelenítés témakörében is. Talán kevesen gondolnák, de az egészséges táplálkozás jegyében szakácskönyveket is írt.

Jonáš doktor manapság a klienseinek kezelésén túlmenően idejét legfőképpen az irányított és ellenőrzött méregtelenítési módszerben rejlő további lehetőségek felkutatására és újabb Készítmények kifejlesztésére igyekszik fordítani. Munkásságának legfrissebb eredményeiről rendszerint a Joalis INFO Magyarország hasábjairól, illetve a méregtelenítési szakmai kongresszusokon, előadásokon szerezhetnek tudomást, mind az egyszerű érdeklődők, úgy a módszerét a napi gyakorlatukban alkalmazó terapeuták.

A Joalis készítmények, az emberi szervezetre kedvező hatással bíró, tisztán természetes alapú készítmények. Gyártási technológiájuk, Dr. Josef Jonáš által hosszúideje kutatott rezonanciahatáson alapul.

Miben egyedülállóak a Joalis készítmények?

A Joalis készítmények tisztán természetes alapú termékek, melyek az ún. HDTx-technology útján készülnek. Ez egy olyan technológia, melynek segítségével információ-hordozóba, azaz közönséges élelmiszerekbe lehet elmenteni a toxinokról szóló spektrális információkat. Ezen információk felismerésével a szervezet aktiválja önmaga védekező rendszerét és az érintett toxint így önerőből választja ki önmagából. A Joalis készítmények második lényeges összetevőinek a növények és egyéb aktív anyagok minősülnek.

A Joalis készítmények tehát nem juttatnak a szervezetbe semmiféle mesterséges vegyi anyagot, és önmagukban sem távolítanak el toxinokat – csupán olyan információkat szolgáltatnak a szervezetnek, hogy az önmaga szabadulhasson meg a toxinoktól, mégpedig a saját természetes, öngyógyító képességeinek a felhasználásával.

Ez a folyamat hosszabbtávú jellemzőkkel bír, a nehézségek visszahúzódására mintegy egy hónap elteltével lehet számítani, persze a probléma súlyosságának és tartósságának függvényében.

Tanulja meg a Joalis készítményeket helyesen alkalmazni!

Mind a fizikai, úgy a pszichikai problémák is rendszerint számos okkal rendelkezhetnek. Éppen ezért többféle toxint célszerű elkapni egyszerre, következésképpen egyetlen egy készítmény önálló fogyasztásának nem sok érdemi jelentősége van. Az elvárt hatás eléréséhez elengedhetetlen a több készítményből álló együttes (ún. méregtelenítési kúra) összeállítása. Kérjük, tekintse meg a Képzések menüpontunkat, ahol is részletesen megtudhatja, hogyan, mi módon alkalmazhatja a Joalis készítményeket úgy, hogy a hatásuk optimálisabb legyen az Ön számára!

Állítsa össze a saját méregtelenítési kúráját!

Az univerzális összeállítás olyan készítményekből tevődik össze, mint Nodegen, Metabol, ME (Metabex), MinDren (Mind Dren), Uri Dren (Urino Dren), Liv Dren (LiverDren), Res Dren (Respi Dren), Vel Dren (Velien Dren), CorDren. Ezeket a készítményeket időben fokozatosan kellene alkalmazni, saját választás alapján. Segítségükkel komplex módon tisztítható meg az emberi szervezet, beleértve a legfontosabb szervi rendszereket, mellettük pedig a leggyakoribb egészségi panaszokat kiváltó toxinoktól is meg lehet szabadulni egyszerre. Soha ne feledjék, az elégedett és teljes élet alapja az egészség!

Hol kaphatók a Joalis készítmények?

A Joalis készítmények elérhetők és megvásárolhatók terapeutáinknál, vagy valamelyik szerződéses Referencia -, illetve Kereskedelmi központ – ban, illetve az Egészségnevelő Szaküzlet – ben.

A Joalis készítmények étrend-kiegészítők. Nem minősülnek gyógyszernek és nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket.

 

Vissza a főoldalra…