Dr. Matthias Rath


Dr. Matthias Rath

Dr. Rath orvos, kutató, aki úttörő felfedezéseket ért el a természetes egészség területén. Ezeknek a felfedezéseknek az alkalmazása képes a töredékére csökkenteni azt az anyagi terhet, amit napjainkban a főbb betegségek jelentenek. De ezek a felfedezések veszélyeztetik a gyógyszeripar üzletét, amelyik – annak ellenére, hogy egészséget ígér – hasznot húz a betegségek létéből és elterjesztéséből, mely a szabadalmaztatott szerek piacát képezi. Az egyetlen út ennek megváltoztatására, ha az emberek megtanulják, hogyan javíthatják egészségüket hatásos, biztonságos és megfizethető módon és azt is, hogy felelősséget vállaljanak a saját egészségükért. Ezért széles néprétegek számára létszükséglet, hogy részesüljenek a Dr. Rath Egészségszövetség képzésében.

Dr. Rath Németországban, Stuttgartban született 1955-ben. A Hamburgi Orvosi Egyetem elvégzése után orvosként és kutatóként dolgozott a Hamburgi Egyetemi Klinikán és Berlinben a Német Szívközpontban. Kutatásainak fókuszában az artériameszesedés és a szív- és érrendszeri betegségek álltak.

1987-ben Dr. Rath felfedezte a kapcsolatot a C-vitamin hiánya és a szívbetegség egy új rizikófaktora a lipoprotein(a) között. Miután ezeket a kutatási eredményeket publikálta az American Heart Association Arteriosclerosis folyóiratában, Dr. Rath elfogadta a kétszeres Nobel-díjas Linus Pauling meghívását és csatlakozott hozzá. 1990-ben kaliforniai Palo Alto-ban a Linus Pauling Intézet Szív- és Érrendszeri Kutatásainak első igazgatója lett.

A két tudós között szoros személyes barátság alakult ki, osztoztak a közös humanista értékekben, a béke és az igazságosság iránti elkötelezettségben. 1994-ben, röviddel halála előtt Linus Pauling azt mondta: „Szemernyi kétségem sincs afelől, hogy Dr. Rath az utódom.”

Napjainkban Dr. Rath az Egészségszövetség (Health Alliance) és a Dr. Rath Egészségalapítvány (Health Foundation) élén áll, és a természetes egészség oktatásának világméretű terjesztésén és a természetes egészség területén életmentő felfedezések létrehozásán dolgozik. Ő alapította a Celluláris Medicina Kutató és Fejlesztő Intézetet (research and development institute) Kaliforniában, melyet hosszú ideje Ph.D, Dr. Aleksandra Niedzwiecki-vel együttműködve irányít. Az intézet előremutató laboratóriumi kutatásokat és klinikai tanulmányokat folytat újszerű alkalmazások és természetes megoldások felfedezése érdekében. Dr. Rath a Celluláris Medicina új tudományos koncepciójának alapítója. Bevezette a klinikai orvostudományba a mikrotápanyagok – mint a sejtszinten zajló anyagcsere-reakciók biokatalizátorainak – szerepével kapcsolatos biokémiai ismereteket. E a tudományos ismereteket a betegségek elleni küzdelemben felhasználva , ő és kutatócsapata felismerte, hogy az alábbi elterjedt egészségi problémák elsődleges oka a mikrotápanyagok krónikus hiánya:

  • arteriosclerosis (érelmeszesedés, a szívkoszorúér-betegség és a stroke oka)
  • magasvérnyomás-betegség
  • szívelégtelenség
  • szívritmuszavar
  • diabéteszes keringési problémák
  • csontritkulás
  • a rák sok formája
  • immunhiány, ami különféle fertőző betegségek, köztük az AIDS kifejlődésének előfeltétele

Dr. Rath a New York-i Tudományos Akadémia, az Amerikai Szív Társaság és más tudományos szervezetek tagja. Népszerű könyvei a Why Animals Don’t Get Heart Attacks – but People Do és a Cancer tíz nyelven, sok millió példányban keltek el.

„A küzdelem, hogy áttörést érjünk el az orvostudományban a fennálló érdekek és dogmák ellenére, olyan mint az óceánon hajózni.” mondja Dr. Rath. „ Az arcodba fújó szél válik az iránytűddé.” És még hozzáteszi: „Nem kell, hogy egyetemi professzor, vagy Nobel-díjas legyél; a fontos, hogy a szívinfarktus, a stroke, a rák és sok más betegség teljesen ismeretlen lesz a jövőben.”

Dr. Rath a páciensek jogai, és a természetes egészséghez való szabad hozzáférés szókimondó védelmezője világszerte. Támogatása továbbra is hozzájárul a gyógyszeripar érdekeit szolgáló, a természetes terápiákra vonatkozó globális tilalom megakadályozásához. A szabadalmazott szerek globális piacának védelme érdekében a gyógyszeripar durván visszaél az Egyesült Nemzetek „Codex Alimentarius” (táplálék-szabvány) Bizottságával. A gyógyszeripar célja a természetes módszerekkel kapcsolatos megelőző és terápiás egészségi információk globális tilalma.

A világbéke és a szociális igazságosság iránt elkötelezettsége csúcspontjaként 2002-ben létrehozta a Dr. Rath Health Fundation-t (Egészségalapítvány). Ez a nonprofit szervezet egy széles körű tevékenységet támogat az emberi egészség, a szociális igazságosság és – legfontosabbként – a béke megőrzése területén. Ebben a törekvésében Dr. Rath úgy tekinti Alapítványának munkáját, mint ami a Nobel-díjas Linus Pauling, Albert Schweitzer, Martin Luther King Jr. és Nelson Mandela szellemét követi.

Dr. Rath egyszerű származású ember. Szülei, akik földművesek voltak Dél-Németországban, emberbaráti értékeket adtak tovább gyermekeiknek. „Ezek az értékek” mondja Dr. Rath „még mindig mozgatóerőt jelentenek nekem. Életem a példa arra, hogy nem kell előjogokkal születned ahhoz, hogy közreműködhess egy jobb világ létrehozásában.”

Mint a Dr. Rath Egészségszövetség tagja, Ön is segíthet, hogy Dr. Rath megoszthassa az életet megváltoztatható felfedezéseit a világgal.

 

Amennyiben érdeklődik a celluláris medicina tananyagai iránt és szeretné elolvasni Dr. Matthias Rath – „Miért nem kapnak az állatok szívrohamot…csak mi, emberek?” című könyvét, akkor KATTINTSON IDE és hozzáférhetővé válik Ön számára a könyv pdf.-es elérhetőséggel..

 

 

Ha szeretne többet megtudni a Dr. Rath által kifejlesztett vitaminokkal, vagy szeretné kipróbálni őket, akkor vegye fel a kapcsolatot Urbán Lászlóval, a +36 30 921 5473-as telefonszámon.

 

 

Vissza a főoldalra…